24.9.2009

Ä.M. - Quiche Lorraine

Tämä ruoka varmaankin venyttää äijämenua äärimmilleen, mutta sen verran hyvää piirakkaa että pakko oli tehdä. Lihan korvasi enon palvaama poroliha. Muuten pysyttiin perinteisessä reseptissä. Tätä voi syödä aamiaseksi, lounaaksi, päivälliseksi ja illalliseksi.

4 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Jokos oot valmis ylihuomenna palaamaan sydän- ja verisuonimenusta kevyesti grillattuun kalaan ja salaattiin?

Luigi kirjoitti...

Toki toki, otankin tänään nieriän pakkasesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Tätä olen teillä saanut pari kertaa ja on ihan mahottoman hyvää. Jos sen ohjeen nyt sitten vielä voisi saada?

Luigi kirjoitti...

Tottakai,

Perusmurutaikinaan ollaan aina tehty. Täytteeseen tulee 3 munaa, 2,5 dl kermaa, savupalvia/pekonia noin 2 kourallista (150-200g??), 80 g gruyerea, muskottia, suola ja MP. 180 astetta ja 30-40 min. Guyere on paremman makuista kun saa kunnolla väriä.