5.5.2010

Palvikyyttöpizza

Yksi mielestämme täydellinen pizzaresepti on jo hanskassa ja olen muutaman kerran yrittänyt luoda toista. Tällä kertaa testasin miltä palvattu kyyttö maistuu pizzan päällä. Itse palviliha on todella hyvää.

Pizzan teko meni perusohjeen mukaan. Kastike syntyi muttin kirsikkatomaateista, valkosipulista ja tuoreesta basilikasta. Kyytön palvilihan palaset jätin melko suuriksi, että maku tunkee muiden makujen läpi eikä liha kuivu liikaa. Mozzarella lisätään parin minuutin jälkeen ettei se mene aivan soosiksi kastikkeen joukkoon. Pöydässä pizzan päälle lisättiin tuttuun tapaan rucolaa ja oliiviöljyä.



Oikein hyvää. Miellyttävä makujen tasapaino. Tosin vielä täytyy säätää reseptiä, että siitä tulee täydellinen.

Ei kommentteja: