Jauhoin ja maustoin lihan ja uuniin 4,5 tunniksi. Samalla kun liha jäähtyy valmistin "pitaleipiä" naanleipä reseptillä missä luonnonjugurtin määrä on moninkertainen. Kastike syntyi mutti-säilykekirsikkatomaateista, sipulista, valkosipulista, mausteista, balsamicosta ja tietysti chilistä. Hain pientä tulisuutta ja uskalsin pistää 4 omaa kasvattamaa kuivattua chiliä, joista "sisällys" oli poistettu.
Lihapötköä avattaessa hämmästelin lopputulosta kuinka se olikin kuin nuo valtavat lihaköntit mitä näkee kebabpaikkojen tiskin takana. Siitä sitten vuolemaan.
Lihaa lämmitetään muutama minuutti uunissa suikaloinnin jälkeen.
Lihan ja kastikkeen lisäksi mukaan pääsi kiinankaali, tomaatti, kurkku sekä partaäijäjugurtti, jota oli maustettu pippurilla, suolalla ja sitruunalla.
Oikein hyvää ruokaa. Enää ei tarvitse puhua roskaruoasta, koska kaikki on itse valmistettua. Ensimmäiseksi testiksi varsin hyvä. Täytyy tehdä toistekin ja maustaa lihaa rohkeammin.
1 kommentti:
Joo tätä pitäisi itsekin kokeilla. Harvemmin tulee vaan kokattua useamman kilon lihakimpaleita kerralla.
Lähetä kommentti