8.4.2010

Naanleipää ja tandoorivalkosipulidippiä

Vihdoinkin sain inspiraation valmistaa naanleipää itse. Vaikkei kotioloissa saane valmistettua "aitoa" tavaraa, pikainen googlaus antoi kuitenkin odottaa kelvollista lopputulosta. Aidosta naanleivästä sen verran että intiassa jokaisella alueella on kuulemma omat leipänsä.

Valitsin hyvänkuulloisen kierrätetyn reseptin Pastanjauhantaa-blogista. Ohje oli varsin helppo. Ja lopputulos oli sen verran hyvää, että söimme illalliseksi yli puolet leivistä oheen värkkäämäni dipin kera. Dippi syntyi luonnonjogurttiin lisätystä tandooritahnasta ja yhdestä hienoksi silputusta valkosipulinkynnestä.

1 kommentti:

http://marjonsivuilut.blogspot.fi/ kirjoitti...

Vaikuttaa aika hyvälle. Olen minäkin joskus aikaa sitten tuota Naan-leipää kokeillut ja ei ollut hullumpaa :)