16.8.2010

Kanttarelli-sinihomejuustopizza

Sienikausi on kuin onkin lähtenyt käytiin. Vaimon kanssa ideoimme, että sinihomejuusto ja kanttarelli voisivat toimia pizzassa. Väsäsin kolme plättyä pizzapohjia ja päälle tuli sipulia, kanttarelleja sekä auran sinihomejuustoa. Pistin auraa hieman eri määriä, koska mielestäni aurajuusto on hyvä mauste, mutta huono pääruoka-aine. Taisimme testata yhdessä pizzapohjassa makeaa savukastikettakin.

Yhdistelmä toimi loistavasti, ja täytyy sanoa että se pizza missä oli eniten aurajuustoa oli paras. Ehkä voisi jopa sanoa että mitä enemmän aurajuustoa sattui suupalassa olemaan sitä parempi - ehkä sitä vanhemmiten maku muuttuu.

Kuvan pizza ennen paistoa. Näköjään oli jossakin pizzassa myös mozzarellaa.

Ei kommentteja: