1.3.2010

Karitsankaretta, röstiperunoita ja tuoresalaattia

Kala ja äyriäisvoittoinen talvilomamenu päättyi, kun valmistimme karitsankaretta - jota yllättäen löytyi marketin hyllystä.

Siivosin kareen kalvoista ja ylimääräisestä rasvasta ja ruskistin pannulla. Sitten 175 asteiseen uuniin 15-20 minuutiksi. Aivan lopussa paahdoin kyljen sisäpintaa vielä grillivastuksella.

Röstiperunoita tein hieman erilailla. Kuivasin raasteen ja lisäsin yhden kananmunan.

Todella mureaa lihaa, eipä olisi uskonut marketin tuotteeksi. Tätä lihaa pitää ostaa toistekin.

1 kommentti:

Ulla kirjoitti...

Oli kyllä järjettömän hyvää karetta: pehmeää, mureaa, mehevää ja maukasta. Kypsyysastekin oli just kohdillaan.