Ja missä ilmoissa kesäloma alkaakaan. Paras helleaalto on vihdoin löytänyt suomen. Sisälle ei tarvitse mennä kuin ehkä katsomaan jalkapallon mm-turnausta (hymiö).
Loman kunniaksi piti tietysti avata pullo kuohuvaa. Sen kanssa oli annos arkiruokaa tai "perusmättöä" eli paahdettua siikaa, pinaatticouscousin ja tillimunavoin kera. Hyvää ja simppeliä. Voi oli muuten ahlmanin tilapuodin omaa luomutuotantoa - oikein pehmeää. Illaksi oli omaa leipää ja niinikään alhmanin tilapuodin savujuustoa. Helposti parasta savujuustoa mitä olen maistanut. Eli hyvää kesää!
3 kommenttia:
Oli huikean savuista juustoa. Jotenkin jäi sellainen fiilis, että tämä juusto oli ihan oikeasti savustettua, ja muissa juustoissa savuaromi tulee spraypurkista.
Onneksi klaanista löytyy jalisseuraa http://www.akvamarinkoru.blogspot.com/
Hyvää lomaa! Kyllähän tuo ruoka oli juomansa ansainnut. Sain äskettäin ystävältäni kännykuvan hänen ruokapöydästään: pyttipannua ja aitoa sampanjaa!
Match made in heaven! Laatuaineksista ja tosissaan tehty pyde on varmaan kaukana siitä, mitä useimmat pyttipannulla ymmärtävät :)
Lähetä kommentti