26.7.2010

Hernepapupasta toscanalaisittain

Reissun jälkeen pastat ovat olleet kovassa suosiossa meitin huushollissa. Päivän menu luotiin aamupäivällä lukkoon, kun vaimo ilmoitti, että härkä-, metripapuja ja herneitä on taas saatavilla kasvimaalta. Pastana kokeiltiin italian matkalta tullutta orecchiette eli pikkukorvapastaa.

Mausteina toimi luonnollisesti voi ja parmesaani. Sen lisäksi leikkasin italiantuliaissalamista (salame toscana) hyvin ohuita siivuja antamaan makua. Helppoa ja hyvää.

Mikähän sitä meikäläistäkin vaivaa, kun matkoilta kiikuttaa oliiviöljyjä ja salamia, eikä viskipulloa kuten valtaosa muista matkustajista.

3 kommenttia:

Porrohman kirjoitti...

Hyvää viskiä saa helposti Suomestakin, mutta hyvää salamia ei;-)

Luigi kirjoitti...

Älä muuta virka :)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

voi että näyttää hyvältä.. taidan laittaa hernepastan tulelle..