8.3.2010

Ranskalainen kalakeitto

Lankomies väsäsi joskus meillä hyvän kalakeiton, josta tosin jäi mieleen vain tomaatti ja appelsiini. Googlettelin loput netistä.

Kuullottelin kattilassa hieman sipulia ja purjoa. Lisäsin omatekemääni kalalientä ja annoin hetken porista. Sahramia mausteeksi. Lisäsin tölkin kirsikkatomaatteja (Mutti) porisemaan ja samalla fileoin ja paloittelin pienen lohen. Lopuksi simpukat, lohet ja pieni kiehautus. Tilliä päälle.

Keitto oli erittäin tukevaa, eli paljon sattumia nestemäärään nähden. Maku oli kohdallaan.

1 kommentti:

Chez Jasu kirjoitti...

Jonkin aikaa piti kelata kun ei muistunut mieleen. Olisiko rakas vaimoni tehnyt appelsiinikalakeittoa joskus rapujuhlissa?

Hauskannäköiset nuo tillihiuhaimet!