17.5.2011

Kasvispizzaa

Monesti sunnuntaina tulee tehtyä pizzaa, sillä mikäpä parempi tapa "tuhota" kaikki ruuanjämät mitä jääkaappiin on kertynyt. Tällä kertaa pääosassa oli oma tekemä pesto sekä horsmanversot. Harvemmin sitä täysin kasvispizzoja tulee tehtyä.

Perustaikina, johon keittelin tomaattikastikepohjan. Donkkasin kastikkeeseen hieman omaa pestoa sekä puristin kunnolla valkosipulia mukaan. Päälle pestoa sekä kirsikkatomaatin puolikkaita leikkuupinta ylös sekä tietysti buffalomozzaa. Horsmapizzaan tuli tomaattikastikkeen lisäksi siis nuoria maitohorsmanversoja sekä buffalomozzaa.

Horsmapizza oli hyvää, vaikka horsmanversot olivat melko mietoja. Pestopizza sen sijaan oli ihan loistava. Oma pesto pelkästään on todella hyvää, mutta eipä olisi arvannut sen toimivan pizzassa näin hyvin. Pakko tehdä uudestaan.

1 kommentti:

Ulla kirjoitti...

Aivan käsittämättömän hyvä pestopizza, tosin tuskin ois noin hyvää ollut kaupan pestosta tehtynä. Tomaattikastikkeen valkosipulisuus sopi tähän loistavasti.