23.4.2010

Bataatti-savukylkivuoka

Arjen ruokahaaste oli tällä kertaa jääkaappiin jääneet pari bataattia, luonnonjugurttijämä sekä köntti savukylkeä, joista työpäivän aikana muodostui visio vuokaruoasta. Bataatti esikeitettiin pehmeäksi ja pöperö (alunperin viipaleet) sekoitettiin vuoassa savukylkipalojen kanssa sekaisin. Perään tuli jogurtti-kermaseos joka maustettiin fenkolin ja korianterinsiemenillä sekä tietysti pippurilla ja suolalla. Juustoraaste pinnalle ja uuniin noin 40 minuutiksi

Yllätys yllätys, vuoka oli oikein maukasta. Jogurtin happamuus tasoitti mukavasti bataatin makeutta. Pakkohan se oli blogata vaikka oli jo hyvän matkaa annosta syöty - siksi pieni kuva. Täytyy tehdä toistekin, ja kokeilla jotakin toista lihaa savukyljen tilalla.

.

1 kommentti:

Ulla kirjoitti...

Bataatti antoi tuohon pehmeän maun. Täytyy ruveta sitä käyttämään vuoissa perunan sijaan, kun peruna on liian kirpeä ja mauton.