4.4.2010

Lampaanpalapaisti

Tänä pääsiäisenä on lammasta syöty jo kareen muodossa, mutta nyt oli vuorossa paisti. Vietin rutkasti aikaa siistien noin 1.7 kiloisen luuttoman paistin jonka johdosta käsissäni oli useita paloja paistia. Palat maustettiin rosmariinilla, timjamilla, korianterin siemenillä, valkosipulilla sekä suolalla ja pippurilla. Sitten palat kasaan, parmankinkkua päälle ja sidotaan kiinni. 150 asteisessa uunissa noin parisen tuntia kunnes mittari näytti noin 68 astetta. Tein lihanesteistä kastiketta kerman ja mintun kera. Oheen vaimo loihti minttusaksanpähkinäkvinoaa.





1 kommentti:

http://marjonsivuilut.blogspot.fi/ kirjoitti...

Pahus kun näyttää ( ja varmasti myös maistuu ) hyvälle. Täällä nuolen näyttöä.. :)