21.11.2009

Tandoorichickenpita & Banoffee

Idea tähän ruokaan tuli kuvasta eräässä blogissa. Kirjoittaja kertoi syöneensä lounaaksi kerrosleivän, jossa oli tandoorityyliin grillattua kanaa sekä sooseja. Mukana jenkkityylisiä ylikehuja.

Omassa versiossa kana oli marketin grillattua koipea. Sooseja oli kahta. Tandoorifiilis tuli luomujogurttiin sekoitetulla valmiilla tandooritahnalla. Vastapainoksi raikastamaan tein avokadotahnaa, jossa oli tuoretta korianteria ja sitruunaa. Oikein hyvä yhdistelmä. Tätä voisi tehdä toistekin, mutta paahdettujen maalaisleipäsiivujen väliin.



Jälkkäriksi oli banoffeepiirakka. Kaurakeksipohjalla on toffeeksi keitettyä maitotiivistettä banaaninviipaleilla ja kermavaahdolla. Äkkimakiaa.

Ei kommentteja: