3.11.2009

Savuahvenpasta

Eilisten savuahventen jämät pääsivät tänään pastakastikkeeseen. puolikas punasipuli, muutama kapris, runsaasti tuoretta korianteria sekä ranskankerma muodostivat pastakastikkeen. Mausteina tuli vielä espanjalaista savupaprikaa, valkopippuria ja tietenkin parmesaania.

4 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Viinipullo taustalla on vain rekvisiittaa ;-D

Chez Jasu kirjoitti...

Onko rekvisiitta Leydaa, vai näenkö väärin? Kun on jotenkin epätarkka toi kuva ;)

Luigi kirjoitti...

Aivan oikein. Tuollaiseksi ammattilaiseksi tuli edellyttää kovaa harjoittelua - jopa harjoitteluputkea :)

Chez Jasu kirjoitti...

Oikeastaan mulla on valikoiva näkömuisti. Valitettavasti se yleensä muistaa juuri tällaisia "ei niin tärkeitä" asioita