2.1.2010

Anjovis-katkarapupizza

Usein italialaisissa resepteissä esiintyy anjovisfileitä, mitä ei suomalaisista kaupoista tahdo löytyä. Pakkohan niitä oli sitten ostaa kun keittiöelämästä niitä löysimme. Ne tulisivat pizzaan.

Jätin "Jamie at Home" kirjan ohjeilla tekemäni pizzataikinan nousemaan jä lähdimme päiväkävelylle. Ulkoilun jälkeen uuni täysille ja taikina pizzapohjiksi. 8 desin taikinasta tulee 3 erittäin ohutta pizzapohjaa. Pizzan päälle tuli vain oliiviöljyä, kirsikkatomaatteja, anjovisfileitä, katkarapuja ja hieman fetajuustoa.

Uunin jälkeen vielä paljon rucolaa ja hyvää oliiviöljyä päälle.

Oikein maukasta ja rapsakkaa. Anjovisfileet olivat voimakkaan makuisia ja aivan täydellisiä, mutta ehkä hieman liian suolaisia. Toimivat varmasti mausteena loistavasti.

Ei kommentteja: