8.1.2010

Hitaasti kypsytettyä lammaskaalta



Keräkaali on nyt edullista ja päätin tehdä lammaskaalta. Siivosin runsaan kilon lampaan paistia kalvottomaksi ja ruskistin pannulla. Sekoitin ruskistetut lampaanlihat pataan kuullotettujen kaalisuikaleiden kanssa. Lisäsin vähän vettä ja maustoin padan laakerinlehdilla, luonnonkuminalla, fenkolinsiemenillä, mauste- ja mustapippureilla, savupaprikalla, hunajalla ja suolalla. Hauduteltiin runsas kaksi tuntia 150 asteessa. Päälle tein vielä dijonilla ja sitruunalla terästettyä smetanaa. Loistavaa talviruokaa.

1 kommentti:

Merituuli kirjoitti...

huh kun kuulostaa hyvältä!

Niin kuin ehkä huomaat kommentoinnista, suhaan pitkin ja poikin hienoa blogiasi. Löysin tänne taannoisen strutsi-kommentoinnin myötä ja nyt juutuin lukemaan. Paljon "meidänoloisia" reseptejä joita varmasti tullaan testaamaan. Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista?

Taidatte olla myös Chez Jasun kanssa tuttuja?