Tässä yksi ruoka mikä oli jäänyt arkistoihin homehtumaan. No-knead pizzataikina. Törmäsin sattumoisin webbisivuille missä kaveri kehui jalostaneensa no-knead leipätaikinasta helpon version pizzapohjaan. Pitihän sitä kokeilla.
Seurailin ohjetta suurin piirtein. Pohjan kaulin hieman ohuemmaksi, muttei niin ohueksi kuin normaalisti - normaalisti niistä voi katsella läpi :)
Päälle löytyi vielä puutarhan antimia, kuten paprikaa, munakoisoa, sekä tomaattikastiketta, oliiveja ja juustoa.
Lopputulos oli hyvä. Mutta sanoisin että pizzapohjan taikinan maku ei pääse tässä oikeuksiinsa, sitä on liian vähän ja voimakkaat muut mausteet tuppaavat jyräämään yli. Ehkä jonkinlainen pannupizzaversio toimisi?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti