13.12.2010

Maukas hässäkkä

Vaimo innostui tekemään hankkimastaan keittokirjasta "Purple Citrus & Sweet Perfume" ensimmäisen ruokalajin - erikoisen salaatin. Salaattiin tuli keitettyjä perunoita, keitettyä kanamunaa, paahdettua broilerinmaksaa, sipulia, chiliä, sitruunan mehua ja kuorta sekä paljon persiljaa. Salaatti oli tarkoitus syödä kylmänä, mutta päätimme kokeilla ensin lämpimänä.

Ihan loistava hässäkkä, tätä on ihan pakko tehdä toistekin. Sitruuna piti kokonaisuuden mukavan raikkaana, ja kaikki eri maut silti maistuivat. Ja vaikka mukaan jauhettiin kokonainen oma chili, lopputuloksessa oli vain mukava lämpö. Toimi hienosti kylmänä pakkaspäivänä, mutta lienee yhtä hyvä ellei parempi keskellä kesäkuumia.

Ei kommentteja: