Lammaspadan kanssa couscous toimii täydellisesti. Erittäin mausteista ja hyvää. Banaania ei ensimmäisenä yhdistä intialaiseen ruokaan mutta tässä se tuo mukavaa hapokkuutta pataan. Alla ohjeentapaista.
19.10.2009
Intialainen lammaspata
Tässä on lammaspata meidän makuun. Etsiskelin parisen vuotta sitten hyvän lammaspadan ohjetta, ja kun sattumalta törmäsin tähän, olin myyty. Sitä vaan joistakin ohjeista jo näkee/tuntee että toimii.
Lammaspadan kanssa couscous toimii täydellisesti. Erittäin mausteista ja hyvää. Banaania ei ensimmäisenä yhdistä intialaiseen ruokaan mutta tässä se tuo mukavaa hapokkuutta pataan. Alla ohjeentapaista.
kuullotellaan 2 tl currytahnaa (tai jauhetta), 3 valkosipulia ja sipuli öljyssä
lisätään siivutettu lammas (500 g ulkofile) ja ruskistetaan hieman
lisätään 2 dl kookosmaitoa, 3 dl kanalientä, kanelitanko, laakerinlehti, 3 neilikkaa ja ripaus cayennepippuria
annetaan porista kannen alla n. 50 min
lisätään paloiteltu banaani, rusinat sekä paahdetut cashewpähkinät
lisäsimme vielä itse tuoretta korianteria mitä ei alkuperäisessä ohjeessa ole
Lammaspadan kanssa couscous toimii täydellisesti. Erittäin mausteista ja hyvää. Banaania ei ensimmäisenä yhdistä intialaiseen ruokaan mutta tässä se tuo mukavaa hapokkuutta pataan. Alla ohjeentapaista.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti