16.10.2009

Lohilasagne

Teemme harvoin lasagnea, mikä johtunee siitä ettei se ole koskaan ollut vaimon suosikkiruokia. Nyt ladoimme vuokaan juustoista valkokastiketta, pastalevyjä, ohuita lohisiivuja, omaa tomaattikastiketta sekä omia paprikakuutioita kolmeen kerrokseen ja lopuksi gruyereraastetta valkokastikkeen päälle.

Sanoisin että onnistui älyhyvin ja vaimokin piti suuresti, että varmasti tulee tehtyä toisekin - eli jatkoon.

Työkaverini vinkkasi tehneensä tuorepastalevyt itse koneella ja sanoi, että se nosti lasagnen aivan omalle tasolleen. Pitänee koittaa, koska itse tehdyt raviolit ovat helposti parasta ruokaa ikinä.

2 kommenttia:

Porrohman kirjoitti...

Herkullisen näköinen setti! Tämä olikin hyvä muistutus siitä, että ei sitä kalalasagnea tarvi aina tehdä tonnikalasta...

Ulla kirjoitti...

Oli ehdottomasti paras lasagne ikinä. Jos ihtiään saa kehua (ja miksei sais. Nöyriä olkoon ne, joilla on siihen aihetta), ei tuo ois ollut läheskään noin hyvää kaupan tomaattikastikkeella. Omatekemä, hapokas mutta samalla makea tomaattikastike sai lasagnen maistumaan ruualta, ei einekseltä, ja korosti kalan makua mukavasti.