12.10.2009

Pizzan rapsakka puoli

Lyhyenä väliartikkelina vain totean, että tulee sitä meidänkin uunissa kunnon rapsakka pizzapohja. Työkaverin vinkeillä onnistuin saamaan jopa keittiötä lähinnä olevan palovaroittimen osoittamaan kokeilulleni kunniaa, piippaamalla tasan 10 kertaa :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aina mä missaan sun pizzat! Saako tehdä tilauksen seuraavalle tapaamiselle? Noi sipulit näyttää paperinohuelle - ei suinkaan sulla mandoliinia ole? :-)
Kiitos muuten leivästä ja hummuksesta. Ihana kokemus.

Luigi kirjoitti...

Joo tehdään ens kerralla pizzaa! Ei tässä mitään mandoliineja tarvita :)

Joo oon itsekin ihan koukussa noihin leipiin, meinaan taas tehdä uuden huomiseksi. Hommaas ny se pata niin pääset tekeen omat - maksaa itsensä takas tosi nopsaan.

Chez Jasu kirjoitti...

Tuossa on kyllä juhlavan näköinen reuna. Jotenkin vaan tietää jo kuvasta miltä se maistuu ja tuntuu suussa.