Tutustuimme aikoinaan ravintola Paakarissa hyvään oma tekoiseen näkkileipään, jolla ei ole mitään tekemistä perinteisen koulunäkkärin kanssa. Paakarin näkkäri on muuten sen verran kuuluisa että sitä tullaan englannista asti hakemaan.
Viime viikolla törmäsin ihan sattumalta oman näkkileivän reseptiin, joka muistutti ulkonäöltään kovasti tätä Paakarin näkkäriä. Nappasin ohjeen talteen ja viikonloppuna vaimoni innostui sitä tekemään.
Näkkärin pitäisi antaa rapsakoitua vielä tähän päivään, mutta pakkohan sitä oli mennä jo mutustelemaan. Lieneekö luomuruisjauhojen ansiota vai loistavan kokin, mutta kylläpä oli hieno rukiin maku. Ehdoton hitti.
2 kommenttia:
I vote for the cook!
Oot rakas.
Kyllä luomulähikokki on paras!
Lähetä kommentti