25.7.2009

Viimeinen tango Alassiossa



Houkuttelin viimeisenä päivänä seurueemme ottamaan lounaaksi pizzaa, mikä oli onnenkantamoinen sillä tässä ravintolassa olikin ihan älyttömän hyvät pizzat. Pohja oli tarpeeksi ohut ja älyttömän rapsakka. Tomaattikastike on pehmeä, mikä ei ole ihme kun on maistanut paikallisia salaattitomaatteja. Mukana oli vielä savustettua miekkakalaa. Vaimo ja käly ottivat pizzaa, jossa oli tryffelioliiviöljyä mausteena - melkein iski annoskateus :)



Matkanjärjestäjä oli maininnut yhdeksi paikalliseksi herkuksi fritto miston, eli sekalaisia meren herkkuja friteerattuna. Kokeilimme sitä illallisella. Jos friteeraus on saanut kyseenalaista mainetta halvoista kiinalaisravintoloista, niin täällä sitä pelkoa ei ollut. Benissimo.



Viimeisen illan päätteeksi kävelimme rantakatua, nautimme drinkit ja kuuntelimme meren aaltoja sekoittuneena Buddha Bar -klubimusaan. Buona notte, huomenna kotiin.

Ei kommentteja: