25.7.2009

Meren herkut - Osa 3



Mustekalacarpacciota maistoin ensi kerran Madeiralla. Miten äyriäiset ovatkaan pehmeän makuisia.



Enpä ole koskaan syönyt näin hyvää grillattua munakoisoa. Pehmeää ja maistuvaa. Jotenkin omista versiosta on tullut enemmän tai vähemmän kitkeriä. Ennen tätä luulin, että en ehkä pidä munakoisosta - wrong!



Äyriäisannokset dominoivat paikallisten ravintoloiden menuja, ja hyvä niin. Valitsin tämän annoksen sen perusteella mitä eräs rouva viereisessä pöydässä nautti kun tulimme sisään. Annoksessani oli jonkinlaista meritursasta ja hieman tulista salsaa - yhdistelmä oli oikein toimiva.

Viinilistoilla oli tietenkin myös italialaisia viinejä. Valitsimme usein paikallisia viinejä Ligurian molemmista rypälelajikkeista.

Ei kommentteja: