6.7.2009

Grillipizza...melkein

Lauantain sää onnistui pilaamaan suunnittelemani grillipizzan valmistuksen. Jonkun aikaa sitten näin lehdessä artikkelin, missä eräs ammattikokki kertoi bravuurikseen grillipizzan. Asian teki vielä mielenkiintoisemmaksi se, että hän kehui grillipizzaansa paremmaksi kuin vastaava kiviuunissa valmistettu - aika kova väite varsinkin kun artikkeli ei sisältänyt mitään ohjetta.

Mutta sen verran vettä ripotteli että päädyimme tekemään ruoan sisällä. Täytteeseen tuli mozzarellaa, jättikatkaravunpyrstöjä ja rucolaa. Tomaattikastike ja rucola olivat oman maan tuotoksia.

2 kommenttia:

Chez Jasu kirjoitti...

jos perjantaina on vielä ok sää niin kokeilen itse silloin grillipizzaa. löysin viimein oikeita italialaisia pizzajauhojakin.

Luigi kirjoitti...

Excellent! Odotan innolla tuloksia.