9.8.2009

Aamiaskolmioleivät kanttarelleilla

Päätimme kauniina loma-aamuna lähteä hieman pidemmälle aamulenkille ja tarkistaa kanttarellit vakiopaikoiltamme. Sieniä oli jo niin paljon että otimme vain isoimmat. Sitten kokkaamaan aamiaista.



Olemme monesti tehneet munakasta aamulenkillä löytyneistä sienistä, mutta nyt päätimme kokeilla kolmioleipiä. Sienet paahdettiin shalottisipuleiden sekä muutaman speckviipaleen kanssa pannulla. Runsaasti persiljaa. Sitten leipien väliin juuston kera. Uskomattoman täyteläistä.

2 kommenttia:

Chez Jasu kirjoitti...

paistoitko nuo parilalla vai onk sulla ihan voileipägrilli, kun tuo paistopinta on niin tasainen?

Luigi kirjoitti...

Hommasin vissiin 4-5 vuotta sitten lidlistä semmoisen halpisvoileipägrillin, joka on osoittautunut olevan ihan hyvä kapistus.
Täytetyt leivät on olleet aina mun suosikki. Yleensä tungen harissaa, dijonia tai muuta tujua leipiin, mutta tää ohje osoitti, että näennäisen "kevyistä" mauista saa todella täyteläistä.