10.8.2009

Strutsia, vihanneksia ja salaattia - Part 2

Viime vuonna tuholaiset hävittivät kaikki kaalikasvit. Tänä vuonna näimme vaivaa ja yritimme suojata taimet hyvin. Olen suuri parsakaalin ystävä ja vaimokin tunnusti toivoneensa, että jos joku kaaleista onnistuisi niin parsakaali :)
Nyt vaivannäkö palkittiin ja söimme ensikertaa omaa parsakaalia (calabrese). Toinen juuri valmistunut vihannes oli ufokurpitsa. Lisäksi meillä oli vielä strutsinfileen toinen puoli, joten aterian ainekset olivat ainakin parhaasta päästä.

Parsakaalit höyrytettiin ja kastikkeeksi tuli kasaan keitettyä valkosipulia, chiliä, kirnuvoita ja limemehua. Ufokurpitsoiden sisälle tuli härkäpapua. Strutsipihvit saivat saman käsittelyn kuin eilen. Pippuria ja suolaa. Sitten käytettiin nopeasti kuumalla parilalla.

Taas tuli todistettua, että tuttu kaupan vihannes ei ole samalta planeetalta tuoreen luomutuotteen kanssa.

Tämä oli ehkä paras ateria tältä kesältä.

Ei kommentteja: